Sayfalar

11 Eyl 2013

MUHALLEBİLİ KEMALPAŞA :)

 
Nasıl güzeller değilmi :)
 
Haydi hemen mutfağa girip akşam için sizde yapın :)


 
 
Öncelikle kemalpaşalarımızı pişirip borcama alıyoruz.
Burada önemli olan tepside şerbet olmaması.
Yoksa muhallebi kesilince pek bir cıvık olur :)
Ben biraz bekledikten sonra borcamdan süzdüm şerbeti yoksa olmuyor ...
 

 
Muhallebisini Galeta unlu tatlımın muhallebisinden yaptım.

 
Pakmayanın krem şantisini kullandım ve çok memnun kaldım :)


 
Kalite kontrol yapalım ama değilmi :)

Muhallebimizi kemalpaşamızın üstüne dökelim.
 

 
Biraz bastırarak sıvıyalım ki muhallebi kenalpaşaların yanlarından tam dolsun :)

 
Ta da.
Ben 1 paket kemal paşa haşladım ama borcama 16 adet koydum.

 
Kalanlarıda böyle değerlendirdim.
Kpun dibine muhallebi ve tam ortasına bir adet kemalpaşa.

 
Görüntü çok güzel üstelik bu şekilde porsiyonluk oldu.


Çok güzeldi :)

 
Bu da dondurmalı kemalpaşa :)
Daha uğraşılsa kaç çeşit çıkar .
Afiyet olsun 3 çeşit tatlı hangisini isterseniz buyrun deneyin ....

9 yorum:

  1. Ellerinize sağlık, denemek lazım...

    YanıtlaSil
  2. valla iksini de çok severim.Çoook nadir yediğim tatlarrr..

    YanıtlaSil
  3. elıne sağlık ne kadar lezzetlı duruyor

    YanıtlaSil
  4. ya enfes görünüyor.yine dibim düştüü:)ellerine sağlık canımcım.

    YanıtlaSil
  5. Bu tarifi hemen deneyeceğim.Fikir şahane.Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...