Sayfalar

10 Haz 2013

VE ARTIK SUSMAK YOK

Halk olarak davamızın arkasındayız. Ama biz bunu seviyesizliğe indirip şu şöyle bu böyle demiyoruz. Burası benim alanım ve ben elimden geldiği kadar kendi hakkımı koruyacağım.
1 hafta sessiz kaldım. Kaldımda ne oldu ??? Almış başlarını yürümüşler. Zor tuttum kendimi. Biz din yada başka bir şeyin peşinde değiliz. Elhamdülillah hepimiz müslümanız . Ben açık bir bayanım ama 5 vakit namazımı kılar ve ramzanda yada diğer günlerde orucumu tutar, ölülerimle kendime yasin okuyup yollarım. Bunları nedenmi söylüyorum. Çünkü siz söyletiyorsunuz. İbadet gizli yapılır ama sizler öyle bir izlenim yaratıyorsunuz ki sanki meydandakilerin hepsi dinsiz. Değiliz. Hangimizin daha doğru olduğunda mahşer günü hesap verirken göreceğiz. Ben yapılan haksızlığa karşıyım. Bir kesimin cebi dolarken bir kesimin aç olmasına karşıyım. Son dönemde emekli olan vatandaşın asgari ücretin altında ücret almasına karşıyım. Asgari ücretin ancak kira ve sabit giderleri karşılarken 3 çocuk diyen bir zihniyete karşıyım. Sizler refah içinde yaşarken benim gariban halkım çocuğuna yiyecek ekmek bulamıyor ben buna karşıyım. Ben dini lidere karşı değilim ama dini lider halkın bütününü değilde belli bir kesimi düşünüyorsa işte ben buna karşıyım. Sustuk sustuk nereye kadar. Ben kimseyi savunmuyorum. Siyasete kafam basmıyor basmayacak da çünkü ben yalan dolanı sevmiyorum. Pek çok parti değiştirdim ama baktım ki hep aynı. Bırakın artık siz siyasi liderliği . Ne koltukmuş bu Allahım . Bırakın artık her yerde gençler olsun . Of of daha da yazacağım artık susmak yok. Yemek de yaparım el işi de yorumda kimsleer tutmasın beni artık.

6 yorum:

  1. Gülaycığım sevgili arkadaşım, Tam benim düşüncelerimi yazmışsın. Tamamen aynı.. Seninle aynı şeyleri düşünüyorum..
    Ama gerçekten bazen öyle alakasız yorumlar geliyor ki sakın bunları kendine dert etme.. Bu tarz yorum yazanlar provakatör bana da geliyor.. Vallahi hiç umrumda değil bir taraflarımla gülüyorum ancak..
    Hesabımızı Allah a vereceğiz.. İnan kimsenin kimseyi eleştirecek hali yok şu durumda. Kimse Allah değil bana hesap soracak..Kendilerini din simsarı da sanmasınlar.. Hiç aldırış bile etme arkadaşım..
    Boşver el işimizi de yaparız yemeğimizi de pişiririz. Meydanlara çıkıp hakkımızı da ararız.. Keyfimin kahyası değil hiç kimse.. Sen de Gül geç..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın canım arkadaşım hesap vereceğimiz sadece Allah. Ama işte haksızlığa gelemiyorum bu kim olursa olsun sokakda benimle alaklaı olmayan bir durumda bile suskun kalamıyorum. şu zamana kadar çok bile sustum . Tekrar söylüyorum ben hiç bir partinin yada siyasinin yanında değilim ben benim gibisinin yanındayım. Kimseylede polemiğe girmeyeceğim. Ben nasıl kimsenin yazdıklarına cevap verip muhalefet olmuyorsam kimsede bana muhalefet yapmasın. yapanlara da cevap vermeyeceğim :) Canım ya nasıl kalp kalbe karşı oluyor değilmi.
      Gülüp geçen çapulcu gülay :)

      Sil
  2. Canım arkadaşım benim..:)) Biz kendimize öz düşüncelerimizle ve yaşayış tarzımızla birer bireyiz Allah ın kuluyuz. Hesabımızı da Allah a elhamdülillah veririz kardeşim..:))
    marjinal ve öz hakiki çapulcu kedi..:))

    YanıtlaSil
  3. canım benim çok haklısın gerçekten şuan bana kalırsa tek amaç herkesi susturup kendi bildiklerini okumak.hakkımızı savunduğumuz,sessiz kalmadığımız için çapulcu olduk,marjinal olduk,uç olduk,faşist olduk bakalım daha neler olucaz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben hazırım. kişi karşısındakini kendi gibi görürmüş :)

      Sil
  4. Düşüncelerimize tercüman olmuşsun Gülaycım,tabiki hakkımızı arayacağız,sorunlarımızı dile getireceğiz ,hep baskı hep baskı nereye kadar,sonunda patladı insanlar ondan sonrada çapulcu olduk,olsun bakalım,bizim Allahtan başka kimseden korkumuz yok.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...