Sayfalar

26 Oca 2016

GEREKSİZ MESAJLARA NİYE BU KADAR ZAMAN HARCANIR ???

Arkadaşlar selam...
Yine uzak kaldım ama bu sefer neden hastalık. Berfin'le nezle olduk :)
Ben kolay kolay hasta olmamama  olduğum zaman da  tam oluyorum :)
Neyse haziran 2014 de yazdığım bir yazıya adını vermeyen biri iki kere mesaj yazmış. Ben ne mesajlara gülüp geçtim, hatta biri benimle dalga bile geçmişti ve ben gocunmadım bile, bunlar onların yanında hiç bir şey değil ...
Hiç buradan başka şeyler yazmaya gerek yok. Onun mesajını ve benim cevabımı yayınlayacağım ama post neydi merak eden varsa linki için tık tık.


  1. öff bir lahana bakayım dedim ama abartmışsınız ha ....
    YanıtlaSil
  2. gülaycan hanım sence bir kırmızı lahana için tarifi bu kadar uzatmanız abartı değil mi? :) peki ince ince mi kesmeliyiz yoksa kalın kalın mı? keserken kalın tahtayı mı yoksa ince tahtayı mı kullanmalıyız? tahta kullanmayıp mermer kullansak olur mu? süzgeçte yıkamasak direk yesek ne olur?
    YanıtlaSil
  3. Sevgili adsız....
    Bu iki mesajın da sana ait olduğunu düşünüyorum, üslup aynı çünkü.
    Sana yazdıklarımla ilgili bir cevap vermeyeceğim. Sadece keşke yazının uzunluğunu gördükten sonra okumaktan vazgeçip burayı terk etseydin yada önemli vaktini bana gereksizce yazı yazmak için harcamasaydın.
    Ama bana cevap yazarak aslında yazdıklarıma ne kadar değer verdiğini ve zamanını bana harcamak istediğin ortaya cıkıyor. Bunun içinde teşekkür ederim. Yazmak istersen yazdıklarını seve seve yayınlarım ama bu sana ilk ve son cevabım. Çünkü benim zamanım çok daha değerli.

2 yorum:

  1. Kendisi mutsuz olanlar başkalarınında mutsuz olması için çabalarlar. Yazık aslında yaaa. Kendisini nasılda hiç sevmiyor çok acı çekiyordur o şimdi.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...