Sayfalar

1 Eki 2014

SON UMUTLAR KRALİÇESİ / OKUDUM 64

Günaydın...
İngiltere'ye yolculuğa hazırmısınız ?
Tarihi dönem kitaplarını seviyorsanz bu kitabı da seveceğinize eminim. 
Bu kitabı tesadüf eseri almıştım. Üstelik çok komik bir rakama. 
Sadece 1 tl. 
Gerçekten :)


Son Umutlar Kraliçesi
Susan Higginbotham
Aranus Yayınları
480 sayfa

Konusu :

Ödüllü yazar Susan Higginbotham, okuyucularına doğru ve yanlış, merhamet ve ümit, vatan borcu ve kendi kalbinin sesi hakkında bildikleri her şeyi sorgulatıyor.

"Susan Higginbotham'ın Son Umutlar Kraliçesi romanı, çalkantılı bir tarihin derinden hissedilen bir kurguyla güzelce harmanlanması. Bu roman tarihçilerin dikkatini yeterince çekemeyen, karalanan bu şahane kadına tekrar hayat veriyor. Higginbotham tarihin roman okuyucularının önüne bir hazine seriyor."
Karen Harper,
New York Times'ın en çok satanlar kitaplarından The Irish Princess'in yazarı

"Yüce gönüllü, muhteşem insan Anjou'lu Margaret hakkında muhteşem bir dille yazılmış, merak uyandıran ve nesiller boyunca bir solukta okunabilecek bir kitap."
Tudor Court kitabının yazarı, D. L. Bogdan

"Son Umutlar Kraliçesi romanı, yaşadığı kayıplara ve ihanetlere rağmen pes etmeyen bir kadının hikâyesi. Susan Higginbotham Anjou'lu Margaret'e hayat vererek bizlere İngiltere tarihindeki en güçlü kraliçelerden birisinin hikâyesini anlatıyor."
The Queen's Pawn and To Be Queen romanının yazarı, Christy English

2 yorum:

  1. Kitap ederinden fazla iş yapmış anlaşılan:) İngiltere ve İrlanda içerikli romanlar hep hoşuma gitmiştir. Dawntovn Abbey diye bir dizi izliyordum bir ara internetten, alt yazılı elbette. Çünkü bende İnglizce yok :) O dönemlerde yaşamayı isterdim. Gerçi orada da kraliçe, prenses, en olmadı, malikane sahibi falan olacaksın yalnız, mutfakta veya çamaşırhanede çalışanların işi fenaymış:) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. hımm benlik kitaplardan bir hemencecik not aldım bile :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...