Sayfalar

8 Eyl 2014

ORKİDE HAREKETİ HEDİYELERİM


Günaydın....
Yine çok güzel hediyelerim geldi. 
Bu güzel hediyeler için ORKİDE HAREKETİ'ne teşekkür ederim....
Size öne kısaca ORKİDE HAREKETİ nedir ondan bahsetmek istiyorum...
Aslında çoğunuzun bildiğini düşünüyorum çünkü bize çok güzel ürünler sunuyorlar...

2008 yılında, iş adamı A.Erdal Altınay tarafından %100 Türk sermayesi ile kurulan Orkide Hareketi, bugün tüm ülkede faaliyet gösteren başarılı bir güzellik ve sağlıklı yaşam firmasıdır. Orkide Hareketi'nin organik ve çevre dostu yenilikçi ürünleri, sayısı 35.000'i aşan değerli satış temsilcileri sayesinde yüz binlerce müşteriye ulaşmaktadır. 

Orkide Hareketi aynı zamanda temel iş fırsatı ile ilk günden kazandırmaya başlayan ve sürekli büyüyen başarılı bir doğrudan satış firmasıdır. Binlerce satış temsilcisinin kazanç ve fırsat kapısı olan Orkide Hareketi ile ailenizi geçindirebilir, ek gelir kazanabilir, başarılı bir kariyere imza atabilir, şirket arabanızı kullanabilir, dünyanın çeşitli ülkelerine seyahat edebilirsiniz. 

Yerli sermayeli şirketlerin çoğalması eminim benim kadar sizleri de mutlu ediyordur...
Yolları açık olsun diyelim ama zaten yolları çok açık...



Bu yastık kılıfı ne kadar tatlı değil mi ?
Tam kızıma göre .
Özelliklerine bakalım hemen...
Türkiye'de Bir İlk!
Antimite Kırlent Kılıfı
Toz akarları evimizin hemen her yerinde bulunabilirlerÖzellikle oturma ve yatak odalarımız toz akarlarının üremesi ve etrafa yayılması açısından öncelikli risk alanlarıdır.Buralarda  uygun ortam ve sıcaklığı bularak hızla ürerler
Sürekli kullandığımız kırlentler toz akarlarının ihtiyaç duyduğu nemi ve besini onlara verir, bizlerle birlikte kalırlar.
Antimite kırlent kılıfları toz akarlarını ve alerjenleri olan dışkılarını, beslenmeleri için gerekli olan deri döküntülerini %100 geçirmez.
Yeni jenerasyon üretim teknolojisine sahip baz kumaştan üretilmektedir. Kumaşın bileşenleri olan polyester ve polyamid saç telinin 1/100 inceliğinde mikro iplikler ile elde edilen sık yapıda olup, doğal bariyer özelliği sağlar.
Toz tutmaz, fermuarı sayesinde kolay takıp çıkarılabilir. 30 derecede makinede yıkanabilir. 40 x 40 cm ölçüsündedir.
Made in Love Antimite kırlent kılıflarının antimite özelliği sayesinde hem sağlıklı dinlenebilecek hem de özel üretilmiş desenleri ile evinizde modern bir dizayna sahip olacaksınız. 


Bu ürüne bayıldım. Daha önce başka bir markanın buna benzer bir ürününü almıştım ama niye bilmiyorum eşim onu pek sevmedi ve kullanmak istemedi . Ama bu ürünü benden çok kendisi kullanıyor. 
Malum hamileliğin son ayındayım artık süt kanallarım yavaş yavaş çalışıyor. koltuk altında kullandığım ürünlerin süt'e geçme olasılığı çok  yüksek. Bu sebeple anne adayları ve emziren annelerin en azından bu konuda çok hassas olmalarını rica ediyorum.  üstelik sizin de benim gibi hamilelikten dolayı ter kokunuz fazlaca arttıysa mutlaka kullanmanızı şiddetle öneririm. Bu ürünün iki boyu var. Büyük boy gönderdikleri için de çok daha memnun oldum...
Şimdi hemen özelliklerine geçelim.

MİNERAL TUZ DEODORANT 
Doğal Koruma ve Ferahlık %100 Doğal mineral tuzlardan üretilmiştirAlerji yapmaz,kokusuzdurGözenekleri tıkamadan bakterileri etkisiz hale getirir. 24 saat etkilidirhemen kururve iz bırakmazAlkol,emulsifiye ve koruyucu içermezKıyafetlere bulaşmaz. 120 gr
Kullanım Şekli:
Kristali,su ile hafifçe ıslattıktan sonratemiz ve kuru cilde sürün veya duştan sonra nemli cilde uygulayınız.


At Kestanesi Balsamı..
Yine çok güzel bir ürün. 
Faydaları saymakla bitmez. Ama en önemlilerden biri varislere iyi gelmesi.
Hamilelikten dolayı çok olmasa da bir iki varis çıktı şimdiden kullanmaya başladım daha çok ilerlemesin diye... 

At Kestanesi Vücut Balsamı:
At Kestanesi özü ile ferahlatmayacildi nemlendirmeye ve elastikiyetini arttırmaya yardımcıdırİstenilen bölgeye günde 3 defa kullanılması önerilir.
500 ml.


Morley'in ruju ve farı...



Morley Rouge Eclat geniş renk yelpazesi yaz ve kış tonlarını içerir. E vitamini ile zenginleştirilmiş özel nemlendirici formülü sayesinde daha bakımlı olacaktır. UV filtre içerir.
42 numaralı bu ruj gündüz kullanımı için çok koyu fakat akşam için çok uygun :)
Sürümü ve kalıcılığı çok iyi . Denemek isteyenlere tavsiye ederim...


Morley Glitter Eyeshadows içerdiği özel sedefler ile gece makyajınızın vazgeçilmez bir ürünü olacaktır. Yumuşak ve hafif formülü i,le gözlerinizde ağırlık hissetmeden kolaylıkla kullanabilirsiniz. Gece boyunca gözlerinizdeki ışıltı ile fark edileceksiniz...
Işıltılarla aranız iyi ise illa geceyi beklemek zorunda değilsiniz sanırım.
Biraz ışıldamanın zararı olmaz... 

Bu güzel hediyeler için ORKİDE HAREKETİ'ne bir kez daha teşekkür ederim.
Çalışma prensipleri çok basit. 
Bence hemen ORKİDE HAREKETİ FACEBOOK sayfalarına girip beğenin ve neler varmış görün. 
Evde oturup nasıl para kazanırım diye düşünüyorsanız işte tam size göre bir şey. 
Üstelik aklınıza takılan şeyler için hemen geri dönüş sağlıyorlar. Ben özellikle Ece hanıma samimiyetinden doları da özellikle teşekkür ederim. 
Haydi ne duruyorsunuz bence hemen bir göz atın derim...




16 yorum:

  1. Hediyelerin cok guzel gule gule kullan...

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım benim. Ben de çok merak ettim bi vakktim olsa inceleyeceğim.

    YanıtlaSil
  3. ilk defa duydum ben Gülay! ne güzel ürünleri varmış, şu at kestanesi balsamı ilgimi çekti. Araştırayım hemen. Yastık kılıfına da bayıldım:) tam senin cimcimelik için:)
    Görünce çığlık atacak kesin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesin bakmalisin canim. At kestanesi balsami kullanan ve cok memnun olan arkadaslarim var. Kesin ciglik atacak bencede ;)

      Sil
  4. Gülay Hanım ne güzel olmuş... Böyle hediyeler hoş olmalı gerçekten... :) Ben uğramayalı blog'un logosu da değişmiş gibi ne hoş. :) Ben de bekliyorum ama küstüyseniz üzülürüm. Uğradım işte... :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim .logom eski tekrardan kullanmak istedim. Neden kuseyim
      Cogu arkadasa zar zor ugruyorum. Cok uzun yazilari es gecmek zorunda kaliyorum o nedenle ugrayamiyorum. Malum artik sayili gunum kaldi.

      Sil
  5. 3 yıl önce katıldım ben orkideye seda sayanla :)) ilk yıl hem güzel satış hem güzel kazanç sağladım ama sonra unuttum hala üyemiyim bilmiyorum ama ürünleri kaliteli özellikle karınca yumurtası kremi süper tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  6. www.naturasibericaorganik.com

    YanıtlaSil
  7. Sipariş vermek istiyorum

    YanıtlaSil
  8. Sipariş nasıl verebilirim

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...