Sayfalar

9 Tem 2014

BİR PRENSE AŞIK OLDUM / OKUDUM / 32


Evet yılın biten 31. kitabı. 
Ben kendi kendime ooo 31 kitap okumuş bitirmişim diye sevinim bazı arkadaşlar ki kitapağacından şahsen tanışmadığım ama instagramda takip ettiğim arkadaşlar 90 küsür kitap okumuşlar.
Onları tebrik ederim kendimi de ayıplarım. 
Serinin ikinci kitabı.
Yine çok kolay biten . 
Yine içinde bol aşk olan bir kitap
Bu tarz kitapları seviyorsanız mutlaka hoşunuza gidecek...

Bir Prense Aşık Oldum
Sabrina Jeffries
Epsilon Yayınevi
381 Sayfa

KONUSU:

Güzeller güzeli Leydi Regina Tremaine öyle çok erkeği reddetmişti ki; sonunda Acıması Olmayan Kadın olarak anılmaya başlamıştı. Aslında kimseyle evlenememesinin nedeni, geçmişinde karanlık bir sır olmasıydı. Ancak Regina, erkek kardeşinin Louisa North ile flört etmesinde bir sakınca görmüyordu. Louisa'nın kötü bir şöhrete sahip ağabeyi ne kadar karşı çıkarsa çıksın,bu ilişki yaşanmalıydı. Marcus North ise kadınlara düşkünlüğüyle tanınan bir Prens'in gayri meşru oğluydu. Onun da kasvetli sarayına kapattığı kadınlara kötü davrandığı söyleniyordu. Yıllarca toplum tarafından dışlanan Marcus, Leydi Regina'nın kardeşiyle ilgili teklifini kabul ederken, belki de hayatının riskini göze alıyordu.Güzel ve çirkinin aşkı yüzyılın skandalı olabilir miydi?

4 yorum:

  1. 31 kitap güzel rakam...Hele bu sıcaklarda insanın canı hiçbir şey yapmak istemezken:( Ben okuma hızlarınıza yetişemiyorum bu aralar:( Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada dizilere filmlere kaptırıom kendimi okumayı unutuyorum:)
      Eminim vaktin olsa benden çok okuyacaksın :)))

      Sil
  2. bencede.kendine haksızlık yapma. :) çok güzel gidiyorsun.
    bu kitabıda geçen yıl okumuştum.çerezliklerden.kafa doluysa iyi geliyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haksızlık değilde kitap yada daha yada daha faydalı şeyler yapabilecekken gereksiz şeylerle vakit öldürüyorum onun için kendime kızıyorum:)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...