Sayfalar

1 Tem 2013

TEEN WOLF

 
 
 
Size yine bir dizi önerisinde bulunacağım.
 
Michael J. Fox’un 1985 tarihli filminden uyarlanan Teen Wolf, kurtadam efsanesi ve MTV’nin elinin değdiği müzikleriyle, fantastik gençlik dizisi son ürünü.


 
Şayet sizde kurt adamlar yada fantastik yaratıklar ile ilgili dizileri seviyorsanız çok geç kalmış sayılmazsınız.
Ben bu diziyi çok beğenerek izliyorum. Oyuncu kadrosu geneli genç :) Ama hepsi birbirinden başarılı . Hikaye çok güzel sıkmadan izlettiriyor hatta her güne yeni bir bölüm çıksada izlesek diyeceksiniz.
 
 
Benden tam puan alan ve gençler arasında da popüler olan bu diziye bir şans verin derim. Zaten bu diziler yüzünden kitap okumayı iyice azalttım :)
 
Dizi özeti ve fragmanı ile sizi başbaşa bırakıyorum.
 
 
 
 
 
Genç vampirler dönüşümlerine uyum sağlamakta zorlanırlar da kurtadamlar zorlanmaz mı? Peki ya onların aşkının vampirlerden ne eksiği var? Genç kurtadamlar kazandıkları güçleri kontrol etmekle uğraşırken liseyi de bitirir, çocuk da yapar, kariyer de. Nasıl olduğunun hikayesi efsane sinema filminin televizyon dizisi Teen Wolf’ta anlatılıyor. . Dizinin ana karakteri Scott’ı canlandıran Tyler Posey, “Canlandırdığım karakter lise hayatının, büyümenin, ilk aşkının sorunlarıyla mücadele eden yeni ısırılmış ve dönüşüm geçirmekte olan bir kurtadam. Hayatı sıradan bir gençten daha zor olduğu için aslında onun adına üzülüyorum. Dizinin ilk sezonunda onun kişisel değişimine tanıklık etme şansı bulacağız. Scott’ın bu mücadelesinin yanı sıra birçok sır ortaya çıkacak ve Scott bunlarla da uğraşmak zorunda kalacak. Onu çok zorlu bir dönem bekliyor” yorumunda bulunuyor.
 



2 yorum:

  1. Gülaycığım ben de sana inanılmaz imreniyorum. Bir aralar öyle güzldizi izlerdim ki şimdi iyice bıraktım. Malum annemin yanına geldim şöyle oturup kendi başıma kalacak hiç mi hiç fırsatım olmuyor malesef..
    Ama bu yaz çok istiyorum bir diziye başlamak.. Vampirleri de çook severim ayrıca..:))
    Sevgilerimle..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel diziler var daha da ekleyeceğim pek çok dizi var. Artık zaman bulduğunda sıraya koyup izlersin. Ama kitap okumak başka birşey. Dizi izlemek tembel işi geliyor bana hiç yorulmadan izliyoruz. Ama kitap öylemi okuma pozisyomu alacaksın kitabın sayfalarını çevireceksin emek istiyor.
      Bence sen Taht Oyunlarına başla ilk olarak :)
      Sevgiler benden :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...