Sayfalar

2 Tem 2013

SUPERNATURAL

 
 DOĞAÜSTÜ

Bir dünya hayal edin canavar dediğimiz ve sadece masallarda yada hikayelerde olduğunu varsaydığımız bütün hayali varlıklar aslında gerçek.

Ve yıllar hatta yüzyıllardır bunu avlayan avcılar var.
Tabi bu iş zamanla aile işine dönüşmekte. Peki sonucunda ne oluyor ?

Canavarları öldürüyorsunuz ama sevdiklerinizi de kaybediyor yada kaybetme endişesi içinde yaşıyorsunuz. Doğal olarak bir yuva kurmak aklınızdan bile geçmiyor.
Bunlar sevgili Winchester kardeşlerin başına gelenler.

Burada pek çok fotoğrafını paylaştığım Dean diğeri de Sam .
Ah ah Dean ne diyeyim Allah seni sahibine bağışlasın :)


 
Tür:
 
Şu anda 8 sezonu geride bırakmış bulunuyorum ve inanın ilk sezonları hatırlamıyorum bile bir ara tekrardan izlemem lazım.
Evet türlerini yukarıda belirttim.
Bu tarz dizileri seviyorsanız mutlaka izleyin derim.
Sezon finalinin yapıldığı gün bunalıma giriyorum çünkü Dean den ayrılıyorum.
 
 
 
Evet çok seviyorum. Çok sevimli biri . Şu aşağıdaki fotolara bakıp benimle aynı fikirde olmadığınızı söyleyebilirimsiniz :)

 
Tamam uzatmıyorum . Aşağıda önce özeti sonra dizi fragmanını arkasından da çok beğendiğim bir bölüm için hazırlanmış klip :)
 
 
Başrollerini Jensen Ackles (Dean) ve Jared Padalecki‘nin paylaştıkları Supernatural, iki kardeşin bütün ülkeyi gezerek kayıp olan babalarını araması üzerinedir. Kayıp babalarını ararken de doğaüstü güçlerle savaşmalarını konu eden bir dizidir.

Sam Winchester hukuk üzerine okuyan bir üniversite öğrencisidir. Abisi Dean‘nin tersine ailesinin geçmişinden kaçmaya çalışmaktadır. İki kardeşin babası çocukluklarından beri annelerini öldüren şeytani güçlerin peşindedir ve iki kardeşi intikam almasına yardım etmeleri için yetiştirmiştir. İki kardeş doğaüstü güçlerle savaşan iki avcı olarak büyütmüştür. Fakat Sam bu hayattan kaçmış, üniversiteye giderek kız arkadaşı Jessica ile mutlu bir gelecek planlamaktadır. Dean, Sam’in tersine babası ile kalıp avlanmasına yardım etmiştir.

Dean bir gece Sam’e kayıp olan babasını bulmasını yardım etmesini istemek için gitmiştir. Bu haftasonu gezisi Sam’in mutlu hayatındaki büyük bir trajediden sonra bir göreve dönüşmüştür.

Şimdi bu iki kardeş bütün ülkeyi baştan sona gezerek babalarını aramaktadırlar ve birçok kültürdeki efsane olarak görülen yaratıklarla ve şeytanlarla savaşmaktadırlar, örneğin beyaz kadın, wendigo, uçak kazalarına neden olan hayalet gezginler, Bloody Mary, vampirler, iblisler ve daha birçokları.

Not: Bu arada dizi ve film kaynağım Türkçe Altyazı sitesidir.






4 yorum:

  1. Seyrettim seyrettim seyretmem mi hiç..:))
    Ama ilk sezonlarını seyrettm son sezonları nerde oynadı Gülay hangi kanalda seyrettin..:))
    Ben yayınlandığından haberim yok olsa seyretmem mi..:))
    Dean e maşşşşşallah diyelim..:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tv izlemediğim için şu anda hangi kanalda bilmiyorum ama benim takip ettiğim ve online dizi izlediğim bir site var dizi-mag .Bu siteyi çok seviyorum üye olduğun taktirde izlediğin bölümleri ,izleyeceğin bölümleri ,yeni eklenen bölüm yada dizileri rahatlıkla görebiliyorsun. Supernatural sayfasının linkini sana veriyorum :)
      http://www.dizi-mag.com/supernatural
      Maşallahki ne maşallah :)

      Sil
    2. Gülay şu dakika kaydettim arkadaşım..:))
      Hemen kaldığım yerden devam çok süper oldu bu..:))
      Harikasın..:))

      Sil
    3. siyeti çok seveceksin canım benim. Pek çok dizi var birbirimizi orada da bulabiliriz :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...