Sayfalar

12 Tem 2013

Sherlock

 
İngliz yapımı çok başarılı bir mini dizi izlemek istermisiniz . O zaman doğru yerdesiniz.
Ve işte karşınızda Sherlock ....
 
Sör Conan Doyle’un kahramanını günümüze taşıyan Sherlock mini dizisi, dünyanın en ünlü dedektifini modern teknolojiden yararlanan biri olarak sunuyor.

Sherlock’u hiç böyle görmediniz! Sir Arthur Conan Doyle’un kahramanı, kendi adını taşıyan dizide karşımıza hiç alışkın olmadığımız bir şekilde çıkıyor. Benedict Cumberbatch’in canlandırdığı Sherlock, çocuksu bir güzelliğe sahip ama üstadın kendisi kadar sürprizlerle dolu. Modern teknolojiden yararlanmaktan da çekinmiyor. Cep telefonu, internet sitesi var. Her ne kadar modern bir Sherlock izlesek de tuhaflıkları, zekası, ruhuyla hık demiş, üstadın burnundan düşmüş. Doctor Who’nun baş yazarlarının kaleminden çıkan mini dizide, Sherlock’un sağ kolu Dr. Watson’ı Bir Otostopçunun Galaksi Rehberi ve Hot Fuzz filmlerinden tanıdığımız Martin Freeman canlandırıyor

4 yorum:

  1. Ah Gülaycığım zaten Sherlok Holmes hayranıyımdır çocukluğumdan beri.. Bu diziyi de bir miktar seyretmiştim.. Bu arada dün akşam ben ne yaptım iftardan sonra..:))
    Da vinciDemons dizisinin ilk bölümünü seyrettim kulaklarını çınlatarak..
    Vah ben bu güzel dizilerden neden uzak durmuşum dedim. Bomboş yıllar evde geçti antakya da.. Gerçi el işleri yaptım ama dizileri de seyrederdim..:))
    İyi iftarlar diliyorum sevgili arkadaşım..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sherlok sevmeyen varmıdır bilemiyorum...
      Canım benim çok sevindim :)
      Artık ben varım bol bol dizi izlemece :)
      Sağol canım sanada hayırlı iftarlar...

      Sil
  2. ara sıra bakıyorum geceleri.severim.ama eski versiyonlarını daha çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...