Sayfalar

19 Haz 2013

KIRMIZI SEPET



Az önceki yazı dan sonra bu ne alaka demeyin :( Bu geçen hafta karnesini alan ve benim 3 yıl (bakıcılık ama o hep bana abla dedi.) ablalık yaptığım kızıma karne hediyesi. Biraz kokoştur kızımız.Bittiğinde beyaz kurdale ve kırmızı bir düğme ile bence çok güzel bir karne hediyesi oldu.
Çok sevdiğim bir ablamız vardı depremde rahmetli olmuştu. Rahmet istedi. Yıldız ablacığım ve 2 kızı İrem ve Nur :( Allah nur içinde yatırsın sizi.
Hep beraber yazın denize girdiğimizde ezan okunduğunda n çıkar " Önce yallah yallah Şimdi Allah Allah " derdi. Bu da o misal. Sonuçta bir şeklide hayata devam ediyoruz. Ama kalbimiz dualarımız hep Gezi parkındaki kardeşlerimizde, evlatlarımızda, analarımız da ve babalarımızda. Allah size güç kuvvet versin...
Yapım aşamaları aşağıda. Çok bir açıklama yapmayı düşünmüyorum . Resimler yeteri kadar aydınmlatıcı. Ama sorusu olan hemen sorsun :) sağlıcakla kalın...












8 yorum:

  1. harika olmuş bayıldım ben buna ...ama çok bayıldım...iyi günlerde kullansın gerçekten çok güzel ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) evet bitince özellikle kurdaleyi de ekleyince çok daha hoşuma gitti....

      Sil
  2. Mükemmel muntazam olmuş. Yine sık iğne yapmışsın herhalde.. Süper duruyor. Yavrucağızın da karnesi kutlu olsun.. Gülaycığım sen de çok tatlı dillisin..:))
    Bloğunu okumak takip etmek çok zevkli kardeşim..:))
    Selam ve sevgiler..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım. evet sık iğne :) muntazamlık neyden kaynaklanıyor hemen söylim. ağız kısmını kıvırmak . kıvırmadığında ağız kısmından dolayı kendini salıyor sepet. tatlı diilimi benmi :) eşim bana cadı der :)
      o zevk bana ait. sizlerden feyz alıyorum.
      sevgiler benden...

      Sil
  3. Ellerine sağlık Gülaycım gerçekten çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  4. kırmızıdw nasıl yakısmıs cok sık duruyor emeğıne sağlık

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...