Sayfalar

12 Haz 2013

Da Vinci'nin Şeytanları

 
Bilmeyenler bu da ne diyebilirsiniz. Karşınız da son dönemde kendinden çok söz ettiren ve benim izleme listemde üst sıralarda yer alan dizi.

Macera, dram, tarih, fantastik dallarını buluşturan bir dizi. İsminden de anlaşılacağı üzere Leonardo Da Vinci nin fantastik hale getirlien hayat hikayesi. İmdb puanı çok iyi 8.2 .
Önce bir özetine bakalım sonra sizi fragmanı ile baş başa bırakayım ki sizide müptela edebileyim :) Bu arada türk adı çokca geçmekde iyi mi kötü mü yorumu size bırakıyorum...
 
David S. Goyer (Batman Begins, The Dark Knight) tarafından kaleme alınan Da Vinci’s Demons, Rönesans’ın başkenti Floransa’da geçirdiği fırtınalı gençlik yıllarında dünyanın en önemli dahilerinden birinin bugüne kadar ‘anlatılmamış’ hikayesinin konu alıyor. Oldukça zeki ve tutkulu olan 25 yaşlarındaki sanatçı aynı zamanda bir mucit, kılıç ustası, aşık, hayalperest ve idealist biri olarak biliniyor. Serbest düşünür olarak, insan üstü diye tabir edilebilecek bir zeka ve yeteneğe sahip olan Da Vinci kendi gerçekliği ve hızla geçen zaman sınırlaması arasında gidip gelmektedir. Geleceği görmekle kalmıyor, aynı zamanda onu yaratıyordu .
 
 
 
 


2 yorum:

  1. Gülaycığım harikasın. Şimdi dizi sitesine tüm üyelik işlemlerimi de tamamladım. Ne çok seçenek var aman Allahım gözüm döndü bayıldım.. Hemen seyretmeye başlamak istiyorum.. Bir tanesin kardeşim..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek canım. Oooo daha ne diziler gelecek sana sıraya koydum hepsini :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...