Sayfalar

13 May 2013

KOCAMLA ÇARŞI GEZİSİ

Selam arkadaşlar.

Kışın koltuğum kırılmıştı, idareten salonumdaki koltuğu getirmiştim. İlk önce tek kanepe almayı planlıyordum sonra 2 tane tekli koltuk da ilave etmeyi planladım. Ama nette şöyle bir araştırınca bu şekilde almak daha pahalıya gelecekti. O zaman eşimle konuştum en iyisi koltuk takımı alalım dedik.  Nette hemen hemen bütün sitelere baktım ve en uygunları gezip bir fikir edinmeyi planladım. Bu ay ki kredi kartı ekstresini gördükten sonra bu ay mı önümüzdeki ay mı alalım diye karar verecektik. Aklımda 2 firma vardı biri MONDi diğeri Modalife idi. Mondi konusunda tereddütlerim vardı.Firma ile ilgili çok şikayet duydum o yüzden ilk önce Modalife baktık. Orada Pırlanta Koltuk takımını beğendik.


Evet işte bu beğendiğimiz koltuklar. Tekli koltukların sırt kısmı biraz yüksek gelmişti denemeden emin olamayacağımı düşünüyordum. Eşimle oturup test ettiğimizde oldukça rahat olduğunu fark ettik.
Fiyat konusunda oldukça yardımcı oldular ve günlük kullanım için oldukça makul bir fiyata aldık. Aldık diyorum ben daha bakacaktım ama eşim bunlar güzel daha fazla dolaşmayalım daha uygununu bulamayız dedi. Bende kabul ettim :) Güle güle kullanalım inşallah.

Aynı odamda televizyon sehpası eski tip sehpaydı hatta benim değildi.Eşimin babanesinin eski sehpasıydı . Tv sehpasının yerine bir şifonyer düşünüyordum. Çarşı da dolaşırken kendi imaletlerini yapan bir mobilyacı da istediğim gibi 5 çekmeceli bir tane buldum o da uygun bir fiyata idi. Üzerinde değişiklik bile yaptırdım. Üst de 2 çekmece bıraktım alttaki 3 çekmece yerine kapak içine de raf yaptırıyorum.Kaplaması da akçaağaç olacak. Salonumdaki mobilyalar venge en azından günlük kullanacaklarım biraz daha iç açıcı olsun dedim. eski Tv sehpasını geri vermeyeceğim yada atmayacağım. Onu güzelce zımparalayıp boyamayı düşünüyorum.Boyadıktan sonra da illaki kullanılacak bir yer bulunur. Üst kısmına menekşelerimi alt raflarına da kitaplarımı koyabilirim. Ay ne çok anlattım ki  ben yazarken yoruldum siz okurken yorulmadınız mı???

2 yorum:

  1. iyi günlerde kullanın çok güzel:)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim .Daha iyileri güzelleri sizin olur inşallah :)

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...