Sayfalar

24 May 2013

İKEA SEHPAM, FENERİM VE BAŞLADIKLARIM...

 
 
Selam arkadaşlar. Bugün ablam geldi ve gelirken İKEA dan ısmarladıklarımı da getirmişti :)
 





 
İKEA sehpam böyle nasıl güzel değilmi üstelik fiyatı çok uygun 49.99 tl. Evet gerçekten. Zaten fiyatını öğrenince hemen ablama aldırdım. 3 renk seçeneği var bu beyaz diğeri huş ve venge. Yalnız ablam diğer renklerin dokularını çok sevediğini söyledi. İlgilenen olursa hemen alsın kaçırmasın derim. Üstelik hem geniş ölçüleri 90 x 55 cm hemde altında bir rafı olması dergi ve gazeteler için ayrı bir alan yaratıyor. Üstelik monte etmesi inanılmaz kolay. Tek başınıza bile yapabilirsiniz. Fener evet birde fenerim var. Bu da artık İKEA nın meşhur feneri . O da 7.99 tl. Pek de güzel oldu :)
 
 
 Bu ise nacizhane bardak altlığım. Henüz 1 tane yaptım. Kenarınıda simli floş iplikle çerçeveledim.
 
 Sevgii arkadaşım Kedinin Hobi Defterinde bu bardak altlarından çook var. Beninkiler o kadar güzel olmasa da yavaş yavaş geliştireceğiz kendimizi...
 
 
Bu nemi ??? Bu da İKEA sepeti olacak. Meşhur sepeti. Normalde makrome ipinden yapılıyor ama ben deneme amaçlı yaptığım için normal yün kullandım. Daha önce bir kaç kez niyet etmiş fakat hiç biri içime sinmediği için sökmüştüm. Anladımki ip ile tığımız uyumlu olmalı. Yani ince iplik kalın tığ olmayacak. Orta kalınlıkta bir ip ve ona uygun bir tığ. Bittiği zaman size yeniden bilgi veririm. Şimdilik sağlıcakla kalın canlarım....


8 yorum:

  1. Aaa olur mu öyle şey Gülay Hanım vallahi gayet de güzel olmuş istediğiniz gibi istediğiniz modelde yapabilirsiniz. Sizin de maşallahınız var beceriklisiniz el işinde..
    Öncelikle evinizin dekorasyonuna bayıldım.. Almış olduğunuz sehpanız da çok uyumlu olmuş koltuklarınıza. Renk seçimi mükemmel. Bu İkea fenerlerine bitiyorum tabir i caiz ise..:))
    Sanırım internet alışveriş imkanı var ikeanın. Artık ordan alıcaz bizim şehirde yok malesef..:))
    Vallahi güzel günlerde zevkle mutlulukla kullanın..
    Çok selam ve sevgilerimi gönderiyorum..:))

    YanıtlaSil
  2. şımartıyorsunuz beni :)
    Evet artık uyumlu olmaya başladı evim :) Evet internetten alışveriş imkanı var. Bizim buralarda da yok . Ne şanslılar İkea ya sahip olan iller. İnan istanbula gittiğimde mutlaka vaktim vrasa giriyorum gezmek için ve zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyorum. Güzel sözlerin için çok ama çok teşekkür ederim.
    Bende sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. sehpa cok guzel uymus bende ıkea severım bana bıraz uzak kalıyor ama gıttımmı nereye bakacağımı sasırıyorum el ısınde cok guzel sımdı basladın ya artık renk renk yaparsın bende bır suru yaptım bakalım sepet nasıl olacak u arada yazar kafeye tekrar basvurdun benı platın yaptılar artık yazar kafede paylasım yapabılıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım. Evet kendimi kaybediyorum İkea da. Renk renk yapmak istiyorum bir ara örgü çok örüyordum sezon sonlarında kapı önlerine konan ucuz ipliklerden bolca almışlığım vardır. Yani yapacak çok şey var. Sepetimi bende merak ediyorum inşallah güzel olacak... Senin adına çok sevindim. Yazar kafe'de paylaşım yapamıyor olsaydın çok üzülürdüm .ben altın üyeyim. ama hemen beni platin yapmalarını beklemiyorum. Tekrar senin adına çok ama çok sevindim canım hayırlı olsun.

      Sil
  4. sehpa çok güzel ve şıkmış.güle güle kullan sevgili gülay.fenerde çok yakışmış.
    altlık keyifli olmuş devamını getir bence ve kendine haksızlık yapma.sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol alanay . Kafamda canlandırdığım gibi olmayınca bir hayal kırıklığı oluyor ama bu kadar güzel sözden sonra motivasyon tamam . Yılmak yok yola devam :)

      Sil
  5. gule gule kullanın bızde de vengesı var zeyno canını cıkardı tabı:= ) bu renk de guzelmıs aslında

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekür ederim Müge. EE çocuk olunca öyle olur :) Bende çok beğendim rengini :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...