Sayfalar

22 May 2013

AZ KALSIN YANIYORDUK :(


İyi akşamlar arkadaşlar.


Evet evimizden 50 metre ilerde başlayan bir yangın. Yanlışlıkla yada kaza sonucu çıkan bir yangın olduğunu düşünmüyorum çünkü 15 -20 metre ilerisinde aynı şekilde bir yangın daha başlamıştı. Ama ağaçlar kapattığı için ilk etapta fark etmedim. Yangını da kokusundan fark ettim. Camdan bir baktım çatır çatır yanıyor.

Bu resimde çok büyük bir şey gibi görünmeyebilir. Ama her yer kuru ot. Üstelik ağaçlık bir yer burası :(


Fark eder etmez hemen 110 İTFAİYE'yi aradım. Şimdi burada dikkat çekmek istediğim bir nokta var. Ben aradıktan sonra itfaiyenin gelmesini bekliyordum camdan. Komşular baktılar baktılar. Sonra bana ne oldu diye sordular. Kimsenin aklına aramak gelmiyor maalesef. Bunu yapmayalım arkadaşlar .Gerekirse herkes arasın yeter ki duyarsız kalmayalım.



Bu resimde itafyecilerimiz canla başla çalıştılar yangını söndürdüler.

Tekrar söylüyorum lütfen bu tarz şeylerde başkası arar nasılsa diyerek lütfen duyarsız kalmayalım.... Buradan da bütün itfayecilere çok ama çok teşekkür ediyorum...



8 yorum:

  1. geçmiş olsun canım hem sana hem bize doğa hepimizin ve korumak hepimizin görevi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Ceyda . Ama insanoğlu . Diyecek laf yok...

      Sil
  2. Aaa Allah esirgemiş kardeşim çok çok geçmiş olsun.. Ama ne yazık ki çok çok duyarsız insanlarımız var.. Ahh ne geliyorsa başımıza bundan geliyor zaten..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım. Yani ben evde olmasam ne olurdu diye düşünmekten alamadım kendimi. Bu arada itfaiye gittikten sonra tekrar aradım bu sefer teşekkür için :) Bazen bu ince düşünceliğime hayran oluyorum :)))

      Sil
  3. Çok geçmiş olsun çok haklısın Gülaycım başkası arasın diye beklememek lazım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Hanifecim .Şu anda çok takipçim yok ama bu tarz şeyleri paylaşmayı bir gereklilik olarak görüyorum. 1 kişiye bile ulaşabilirsem ne mutlu bana :)

      Sil
  4. ayy gecmıs olsun dıkkatlı olman dahada buyumesını kurtarmıs allah korusun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol selmacım . Biraz dikkatim sayesinde önledik gibi :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...