Sayfalar

25 May 2013

ANNEMİN GÜNÜ


Selam arkadaşlar ...

Bugün annemin günü vardı . Doğal olarak hazırlık ve koşuşturmaca yorulmuşuz. Malum zaten yorgunluğumu henüz üzerimden atamamıştım.

Menüde aslında çok bir şey yoktu 

Patatesli kıymalı gül böreği



peynirli sigara böreği


prenses tatlısı


Artı zeytinyağlı yaprak sarması ve yoğurtlu bulgur köftesi vardı. onların resimlerini çekemedim. Kusura bakmayın koşuşturmadan tatlının bile resmini çekmeyi unutuyordum. 

Bu arada ben tadına bakmadım ama tatlı büyük övgü aldı üstelik hemen hemen herkes tarif istedi :) 

Tarifleri yarından sonra sizinle buluştururum canlarım çünkü çoook yorgunum ama yinede bugün yorgunluğumu hafifleten hoşluklar yaşadım. Sehpamı ve fenerimi ablam almış ve getirmişti bende doğal olarak hemen ödemesini yapmak istedim. Sehpayı annem bana hediye etti feneri de ablam :) Şifonyeri de eşimin babaanesi almıştı . Yani bu ara kısmetliyim. Allah hayırlı her iş de kısmetimi açık etsin inşallah. Tabi sevdiğim herkesin de . Amin....

7 yorum:

  1. Gülay Hanım vallahi ben de sabahtan beri bu yayınınızı bekliyordum.. Nasıl merak ettim pasta börek olayına çok düşkünümdür ben. Çok güzel şeyler hazırlamışsınız hepsi harika görünüyor.. Size de gelmiş geçmiş olsun dinlenin artık.. Allah kısmetinizi hep böyle bol etsin inşallah. Ama ben noolur en yakın zamanda yoğurtlu bulgur köftesinin tarifini rica ediyorum. Biliyorsunuz bulgurun her türlüsüne aşığım..:))
    İyi geceler diliyorum..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım vallahi sırf senin için beklediğini bildiğim için yayınladım :) eh işte normal gün sofraları kadar olmasa da fena değil. Allah bereketini veriyor. İnşallah allah hepimizin kısmetini bol etsin :) Köfte taeifi gelecek ama biz hep göz kararı yapıyoruz ölçüyle yapmam lazım . bu hafta içi inşallah tarif gelir :)
      Günaydın :)

      Sil
    2. Yok yok Gülay hanım inanın ben de her yemeği hatta kekleri bile göz kararı yaparım hatta annem sorar tarifi nasıl diye anlatamam düzgünce. Siz hiç merak etmeyin benim için problem olmaz yeter ki tarif ve tekniği olsun..:))
      Hatta inanır mısınız dün gece size yorum yazdıktan sonra yattım ya Allahım rüyamda hep bir böyle bulgurlu birşeyler yapıyorum öyle bilinçaltıma işlemiş..:))
      Güzel Pazarlar diliyorum..:))

      Sil
  2. Tatlıya bayıldımm nefis görünüyorr :)
    Merhabalar banada beklerim takipleşelim izleyicim olman dileğimle sevgiler :)
    http://ugurbocegimmutfagi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TTeşekkür ederim. hemen uğradım bloguna ve çok beğendim takibe aldım seni sen de alırsan sevinirim :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Nursevin burada yorumunu görmek beni nasıl mutlu etti. Hoşgeldin :)

      Sil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...